Een chaotische eerste dag
Zo zo, de eerste dag zit er alweer (bijna) op.
Om te beginnen zal ik jullie alvast vertellen dat er al vanalles is gebeurd.
Bij het instappen in de bus, merkten we namelijk al snel dat we twee plekken tekort kwamen.
Uiteindelijk is dit natuurlijk wel nog opgelost door er een stoel bij te schuiven.
Toen we uiteindelijk met de boot in Engeland waren aangekomen, konden we verder reizen met de trein waarop ook nog een metrorit volgde.
Die metrorit was nog niet zo makkelijk als gedacht, omdat we niet met onze pinpassen konden betalen!
Maar gelukkig heeft een vriendelijke man ons toen verder geholpen waardoor we toch nog naar ons B&B (bed and breakfast) verder konden reizen.
Bij het B&B aangekomen, was er het volgende probleem;
we konden namelijk niet inchecken, want de betaling was nog niet binnen!
Na een heel gesprek met de eigenaar van het B&B hebben we toen besloten om een andere locatie te zoeken. Dit is uiteindelijk gelukt, en nu slapen we in een huisje bij een kerk, waar wij zelfs onze eigen 'lounge' (zie foto's) hebben met mooie slaap- en badkamers.

Toen we onze kamers hadden ingericht zijn we ons een lekker restaurantje gaan zoeken.
Terwijl we dit deden, werd mij al een groot verschil duidelijk, waar we het in de klas ook al over hadden gehad.
Namelijk het grote aantal niet-blanke mensen. Er lopen veel Indiërs rond bijvoorbeeld, maar ook veel Islamitische mensen. Dit is dan ook terug tezien in deverschillende restaurantjes en winkeltjes die er zijn.
Als avondeten hebben wij het met onze reisgroep dus ook niet kunnen weerstaan om lekkers Indisch, maar ook pittig, te eten!
Kortom, het was eenerg leuke maar ook chaotische dagvandaag, maar hebben ookeen verwacht verschil teruggezien.
Morgen zal het eerste bezoek aan een basisschool hier zijn, ik weet nog niet zeker of ik dan al met jullie paspoorten aan de slag kan, maar ik doe mijn best!
Tot snel.
meester Joey